De tofste eindbaas zoekt jou!

Welkom bij ZZWD, fijn dat je ons hebt gevonden!

Wil je bij ons werken en leren, check dan onze vacatures. We hebben ook mogelijkheden voor zinvol vrijwilligerswerk. Geef met jouw aandacht en scherpe oog voor optimale zorg altijd kleur aan de dag voor onze cliënten – én aan de organisatie. Dat werkt, en dat loont.

Heb je een vraag, vul dan je mailadres en telefoonnummer in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

ZORG. Dat je erbij bent.

Wat kun je bij ons doen?

Bij ZZWD werk je samen met professionele en gepassioneerde collega’s, elke dag aan de best mogelijke zorg voor ouderen. Regie en autonomie van de bewoners staan hierbij voorop. Als medewerker kun je bij ons rekenen op een hecht team, goede begeleiding en veel mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Coördinerend Verzorgende

Als coördinerend verzorgende is geen dag gelijk! Het ene moment ben je de verzorgende, het andere moment pak je jouw coördinerende rol rondom de cliënt.

Coördinerend Verpleegkundige

In deze functie ben je onderdeel van het team en werk je mee in alle diensten, zowel in de ochtend, middag als avond. De lengte van de diensten varieert van 3,5 tot 6,5 uur.

Leerling Verzorgende

Als verpleegkundige voer je, naast de verzorgende en begeleidende taken, ook verpleegkundige handelingen uit. Denk aan het toedienen van medicijnen en het geven van injecties.

Zoek je een leuke baan?

Vacatures

Wil jij graag werken voor de leukste en liefste “eindbazen” van de regio? Reageer dan snel op één van onze vacatures.

Zoek je vakantiewerk?

Vakantiewerk

Word jij blij van anderen een fijne dag bezorgen, én haal je graag het beste uit jezelf? Om bij ons te werken als vakantiekracht, heb je niet altijd een vooropleiding nodig.

Zoek je een leuke stageplek?

Stage & opleidingen

Om goed te zorgen voor een ander, moet je zelf stevig in je schoenen staan. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om je te ontwikkelen – met collega’s waarop je kunt bouwen. Je werkt in een hecht team met jonge én ervaren professionals.

Kwaliteit & zorg

Ons doel is duidelijk: we willen onze ouderen elke dag de beste zorg bieden. Nabij, vertrouwd en gastvrij. We maken thuis, zo thuis als mogelijk. Uiteraard met de juiste ondersteuning. We bieden thuiszorg, dagopvang, revalidatiezorg, maar ook intensieve woonzorg en begeleiding bij dementie.

 

ZORG. Dat je erbij bent.

Verhalen van onze medewerkers

In de praktijk leer je het meest!

“Je krijgt heel snel een band met de bewoners. Dat komt denk ik omdat je heel intensief met ze werkt en bij veel kwetsbare momenten bent. Jij bent er voor ze als ze lichamelijke of psychische klachten hebben. Uiteraard ga ik daar zorgvuldig en respectvol mee om. Ik vind dit werk echt heel leuk, het is erg afwisselend en je ziet gewoon dat jouw aanwezigheid enorm gewaardeerd wordt. Sommige bewoners kijken uit naar je komst. En dat vind ik echt heel bijzonder.”